English En | Romana Ro | Evenimente noi
fotolitera.ro

registerÎnregistrează-te   exploreazaExplorează  comunitateComunitate  chatChat ( 0) 

    
username:
parolă:
    optiuni avansate logare

Ce e Fotolitera?


Intr-un internet abundent de media, toti comunica, toti posteaza si in acelasi timp tot mai putini au timp sa raspunda, sa reactioneze la actiunile celorlalti.

Printr-un sistem simplu, asemanator economiei, orice primesti de la comunitate trebuie intors printr-o plata. Ideea din Fotolitera consta in publicarea de creatii personale de arta in acelasi raport cu oferirea de critica si reactii celorlalti membri ai comunitatii. Sistemul de creditare iti permite sa fii recompensat prin credite cand acorzi comentarii celorlalti, credite pe care le consumi postand creatiile tale la care astepti raspunsuri sau intrebari.

Sistemul nu poate fi inselat; daca nu te satisface un comentariu sau vrei sa il recompensezi, il poti marca precum negativ/pozitiv, afectand balanta de credite a comentatorului tau. Cam ceva gen Yahoo Answers, dar dezvoltat, publicat si verificat pe internetul cultural romanesc de patru ani.
  1. Postezi. Orice. Desen, fotografie, manuscript
  2. Primeşti comentarii. Multe şi bune, pe onoarea noastră!
  3. Vrei să mai postezi? Întâi comentezi şi tu altora. Păi cum altfel, nu? Libertatea înseamnă şi egalitate, iar aici egalitatea este garantată.

Pe facebook!

Publicitar